Over ons

De podcast 9 tot 5 wordt verzorgd door een groep specialisten met gezamenlijk meer dan anderhalve eeuw ervaring in het arbeidsrecht. We zijn scherp en dynamisch: procestijgers, experts, goed in hoofdlijnen maar met oog voor het belangrijke detail. Daarmee staat onze mix garant voor een podcast met vele invalshoeken.

Van proeftijd tot pensioen, van sollicitatie tot staking, van vakantie tot vaststellingsovereenkomst: we weten er wat van en we vinden er vaak wat van. Ons doel met 9 tot 5 zal altijd zijn het arbeidsrechtelijke nieuws te analyseren, te duiden en vervolgens in een voor iedereen begrijpelijke taal over te brengen.

Ard​ Wallast

Niet alleen tussen 9 en 5 advocaat bij Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Al jarenlang met veel plezier en passie aan het werk in het arbeidsrecht. Je kan hem ’s-nachts wakker maken voor vragen over de Wet normering topinkomens. Daar gaat zijn hart ook sneller van kloppen. Na 5’en heeft Ard altijd een goede intentie om de racefiets te pakken of de hardloopschoenen aan te trekken.

Christiaan Zillinger

Advocaat met een brede interesse in het arbeidsrecht. Een van 9 tot 5-mentaliteit is niet aan hem besteed. Toch heeft hij tijd om naast zijn kantoor Zilver Advocaten te hockeyen, skiën en boeken te lezen met zijn leesclub.

Constant van Tuyll

Adviseert over diverse onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht, financieel recht en ondernemingsrecht, waaronder begrepen beloningsbeleid, medezeggenschap, werknemersparticipatie, bestuurderstoetsingen, tuchtrecht bankiers en klokkenluiders – en integriteitsonderzoeken. Heeft een brede klantenkring van – onder meer – banken en verzekeraars, diverse (fin)tech-ondernemingen, ondernemingsraden en bestuurders.

Elise van Es

Oprichter van Legalitas Advocaten. Gedreven en ambitieus. Als advocaat  gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Verder treedt zij regelmatig op als deskundige in het consumentenprogramma Radar op NPO Radio 1. Betrokken, direct en oplossingsgericht. Zij is toegankelijk, deskundig en zoekt in nauw overleg met een cliënt naar de beste oplossing. Kijkt niet alleen naar de juridische aspecten, maar houdt ook rekening met de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten.

Els de Wind

Al 36 jaar met hart en ziel advocaat op het gebied van het corporate arbeidsrecht. Trusted advisor voor cliënten. Werkt ook ‘internationaal’ in grensoverschrijdende zaken. Heeft vele bestuursfuncties bekleed waaronder Chair European Employment Lawyers Association (EELA), C0-Chair Employment and Industrial Relations Committee International Bar Association (IBA) en recent Co-Chair Global Employment Institute IBA. Treedt op als moderator en spreker tijdens seminars, webinars en congressen en schrijft regelmatig artikelen en boekbijdragen. Staat midden in de maatschappij. Vrije tijd wordt besteed aan allerlei leuke zaken met uitschieters reizen, golf, film en lezen.

Jet Stolk

Advocaat bij Houthoff in Amsterdam. De focus van haar praktijk ligt op het ‘corporate’ arbeidsrecht, zoals ondersteuning bij fusies & overnames, overgang van onderneming, medezeggenschap, reorganisaties, statutair bestuurders en beloningsvraagstukken. Jet is bestuurslid van de VAAA en betrokken bij Stichting Florijn. In haar vrije tijd is zij graag aan het wielrennen, zwemmen, schaatsen, skiën, koken en lezen.

Michiel de Jager

Een arbeidsrechtadvocaat in hart en nieren. Werkt sinds ninety-five, maar niet nine to five. Als één van de oprichters van CORP. – nomen est omen – is Michiel voornamelijk actief in het corporate arbeidsrecht, zowel voor werkgevers, als voor bestuurders en andere key employees. Gedreven, strategisch, creatief en oplossingsgericht; both in and out of the box. Hij schuwt daarbij de rechtszaal niet; aimabel als het kan, hard als het moet.

Michiel Koole

Als advocaat belangenbehartiger pur sang, als jurist een brede en geïnteresseerde kijk op juridische en maatschappelijke thema’s. Niet van 9 tot 5, maar eerder 24/7 bezig met de vanuit Amsterdam bestierde eigen arbeidsrechtpraktijk, zonder voldoende quality time met jong gezin uit het oog te verliezen.

Myrthe van den Heuvel

Doen wat je nog niet weet of kent, dat geeft groei en energie! Vanuit die gedachte beheerst Myrthe inmiddels een fatsoenlijke borstcrawl, zijn er altijd reisplannen in de maak en heeft ze haar eigen kantoor gestart. Hierbij combineert Myrthe het arbeidsrecht met vitaliteitsvraagstukken. Een unieke combinatie die haar zowel zakelijk als privé heeft gegrepen en helemaal past in deze tijd!

Olivier van Hellenberg Hubar

Olivier wisselt graag van arbeidsrecht-pet. Als advocaat optreden namens werknemers in een benarde positie; als interimmer werkgevers bijstaan in lastige organisatieveranderingen; als trusted advisor strategisch advies geven over vraagstukken die altijd over zoveel meer gaan dan arbeidsrecht alléén; als docent jonge advocaten opleiden in het vak. En dus ook als deskundige in de leukste podcast in arbeidsrechtland: leerzame anekdotes gegarandeerd.

Ronald Beltzer

Jurist in hart en nieren, met brede interesse in taal, muziek, geschiedenis, filosofie en culinaire aangelegenheden. Veeltalige sparringpartner door jarenlange ervaring in wetenschap, rechterlijke macht en praktijk. 

Ruby Samad

Advocaat arbeidsrecht en ondernemer. Houdt zoveel van haar vak dat ze het ook meer toegankelijk wil maken voor anderen. Doet dat met passie via vlogs op haar eigen YouTube-kanaal, blogs, Clubhouse-sessies en nu dus podcasts. Kan je midden in de nacht wakker maken voor (goed!) eten en het plannen van de volgende mooie reisbestemming.

Thea Vlot

Thea is advocaat in Amsterdam. Haar kantoor is Citius Advocaten, gevestigd in het historische Olympisch Stadion. Thea houdt van fietsen naar kantoor, met onderweg een coffee to go. Eenmaal op het werk houdt zij van procederen en is zij een onderhandelaar.