Over ons

De podcast 9 tot 5 wordt verzorgd door een groep specialisten met gezamenlijk meer dan anderhalve eeuw ervaring in het arbeidsrecht. We zijn scherp en dynamisch: procestijgers, experts, goed in hoofdlijnen maar met oog voor het belangrijke detail. Daarmee staat onze mix garant voor een podcast met vele invalshoeken.

Van proeftijd tot pensioen, van sollicitatie tot staking, van vakantie tot vaststellingsovereenkomst: we weten er wat van en we vinden er vaak wat van. Ons doel met 9 tot 5 zal altijd zijn het arbeidsrechtelijke nieuws te analyseren, te duiden en vervolgens in een voor iedereen begrijpelijke taal over te brengen.

Christiaan Zillinger

Advocaat met een brede interesse in het arbeidsrecht. Een van 9 tot 5-mentaliteit is niet aan hem besteed. Toch heeft hij tijd om naast zijn kantoor Zilver Advocaten te hockeyen, skiën en boeken te lezen met zijn leesclub.

Constant van Tuyll

Adviseert over diverse onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht, financieel recht en ondernemingsrecht, waaronder begrepen beloningsbeleid, medezeggenschap, werknemersparticipatie, bestuurderstoetsingen, tuchtrecht bankiers en klokkenluiders – en integriteitsonderzoeken. Heeft een brede klantenkring van – onder meer – banken en verzekeraars, diverse (fin)tech-ondernemingen, ondernemingsraden en bestuurders.

Elise van Es

Oprichter van Legalitas Advocaten. Gedreven en ambitieus. Als advocaat  gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Verder treedt zij regelmatig op als deskundige in het consumentenprogramma Radar op NPO Radio 1. Betrokken, direct en oplossingsgericht. Zij is toegankelijk, deskundig en zoekt in nauw overleg met een cliënt naar de beste oplossing. Kijkt niet alleen naar de juridische aspecten, maar houdt ook rekening met de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten.

Els de Wind

Al 36 jaar met hart en ziel advocaat op het gebied van het corporate arbeidsrecht. Trusted advisor voor cliënten. Werkt ook veel ‘internationaal’ in grensoverschrijdende zaken. Na tal van andere bestuursfunctie nu Co-Chair van het Global Employment Institute van de International Bar Association. Treedt op als moderator en spreker tijdens congressen en schrijft regelmatig artikelen en boekbijdragen. Staat midden in de maatschappij. Vrije tijd wordt besteed aan allerlei leuke zaken met uitschieters reizen, golf, film en lezen.   

Jet Stolk

Advocaat bij Houthoff in Amsterdam. De focus van haar praktijk ligt op het ‘corporate’ arbeidsrecht, zoals ondersteuning bij fusies & overnames, overgang van onderneming, medezeggenschap, reorganisaties, statutair bestuurders en beloningsvraagstukken. Jet is bestuurslid van de VAAA en betrokken bij Stichting Florijn. In haar vrije tijd is zij graag aan het wielrennen, zwemmen, schaatsen, skiën, koken en lezen.

Michiel Koole

Als advocaat belangenbehartiger pur sang, als jurist een brede en geïnteresseerde kijk op juridische en maatschappelijke thema’s. Niet van 9 tot 5, maar eerder 24/7 bezig met de vanuit Amsterdam bestierde eigen arbeidsrechtpraktijk, zonder voldoende quality time met jong gezin uit het oog te verliezen.

Myrthe van den Heuvel

Doen wat je nog niet weet of kent, dat geeft groei en energie! Vanuit die gedachte beheerst Myrthe inmiddels een fatsoenlijke borstcrawl, zijn er altijd reisplannen in de maak en heeft ze haar eigen kantoor gestart. Hierbij combineert Myrthe het arbeidsrecht met vitaliteitsvraagstukken. Een unieke combinatie die haar zowel zakelijk als privé heeft gegrepen en helemaal past in deze tijd!

Olivier van Hellenberg

Olivier wisselt graag van arbeidsrecht-pet. Als advocaat optreden namens werknemers in een benarde positie; als interimmer werkgevers bijstaan in lastige organisatieveranderingen; als trusted advisor strategisch advies geven over vraagstukken die altijd over zoveel meer gaan dan arbeidsrecht alléén; als docent jonge advocaten opleiden in het vak. En dus ook als deskundige in de leukste podcast in arbeidsrechtland: leerzame anekdotes gegarandeerd.

Ronald Beltzer

Jurist in hart en nieren, met brede interesse in taal, muziek, geschiedenis, filosofie en culinaire aangelegenheden. Veeltalige sparringpartner door jarenlange ervaring in wetenschap, rechterlijke macht en praktijk. Bouwt in Amsterdam met veel enthousiasme de arbeidsrechtpoot van Maes Law uit, ook buiten 9-tot-5.

Ruby Samad

Advocaat arbeidsrecht en ondernemer. Houdt zoveel van haar vak dat ze het ook meer toegankelijk wil maken voor anderen. Doet dat met passie via vlogs op haar eigen YouTube-kanaal, blogs, Clubhouse-sessies en nu dus podcasts. Kan je midden in de nacht wakker maken voor (goed!) eten en het plannen van de volgende mooie reisbestemming.

Teun Huijg

Teun Huijg, al jaren ondergedompeld in het pensioenrecht. Deze man kan er wat van. Weet daarentegen niets van arbeidsrecht, en twijfelt geen seconde dat ook aan iedereen te laten zien.

Thea Vlot

Thea is advocaat in Amsterdam. Haar kantoor is Citius Advocaten, gevestigd in het historische Olympisch Stadion. Thea houdt van fietsen naar kantoor, met onderweg een coffee to go. Eenmaal op het werk houdt zij van procederen en is zij een onderhandelaar. 

Tessa Lust
Maes Law

Tessa laveert tussen publieke dienstverlening en privaat ondernemen. Arbeidsrecht is al jaren haar vakgebied en dit komt tot uiting in verschillende vormen. Ze is werkzaam bij Maes Law, draagt bij aan de ontwikkeling van In View (Wolters Kluwer), zit in de redactie van Open Recht en is te vinden op Clubhouse. Tessa doet haar achternaam eer aan want zij is een échte Bourgondiër. Regisseert deze podcast om er zeker van te zijn dat iedereen is voorbereid en op tijd levert.